Kennismaken met Vrouwen – 3 Tips om een Goede Indruk te Maken op Vrouwen

Home » Kennismaken » Tips voor Kennismaken met Vrouwen

Kennismaking met Vrouwen - 3 Tips om een goede indruk te maken

Geschreven door Chris

Christianne is psycholoog en gebruikt die ervaring in het ontwikkelen van de Hart tot Hart spellenlijn. Dat doet zij met veel plezier. In haar vrije tijd sport zij graag en drinkt ze graag ergens koffie!

dec 3, 2021

Kennismaken met vrouwen, hoe doe je dat? Misschien heb je binnenkort een date met een vrouw. Dat kan best spannend zijn. Zeker wanneer je haar ziet zitten en dus een goede indruk wilt maken. En ja, je weet wel dat je niet gespannen zou moeten zijn want daardoor kom je natuurlijk minder ‘smooth’ over. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Dus daarom 3 tips voor jou als man die kunnen helpen tijdens je kennismaking met die prachtige vrouw!

Tip #1 Kennismaken met Vrouwen: Neem initiatief

Over het algemeen vinden vrouwen het aantrekkelijk als een man initiatief neemt. Hier kun je als man eigenlijk al vóór de date mee beginnen. Je kunt zelf namelijk voorstellen om af te spreken. Ook kun je een voorstel doen waar je afspreekt en hoe laat. En dan niet alleen de plaats maar doe bijvoorbeeld ook een voorstel voor het tentje waar jullie iets kunnen drinken samen. Uiteraard kun je hier ook verschil in maken. Je kunt 1) het eerste beste tentje voorstellen die in je hoofd opkomt maar 2) beter zou zijn als je even research doet waar een gezellige, misschien een tikkeltje romantische sfeer hangt. Als je een gezellig cafeetje voorstelt, scoor je daar van tevoren natuurlijk al punten mee bij haar.

Dan de date zelf: je kunt initiatief nemen in de serveerster wenken om jullie bestelling op te nemen. Je kunt initiatief nemen in het voorstellen van een borrelhapje oid. Het klinkt allemaal heel logisch maar als je het allemaal niet zou doen, valt het op. Menig vrouw die in dat geval zal concluderen dat ‘hij niet echt initiatiefrijk is’. Want ja, met daten is het nou eenmaal zo dat je in een korte tijd, vaak 2 à 3 avonden, een goede indruk moet hebben gemaakt want anders stuurt de andere partij HET “ik voel de sparkle niet”-appje om het af te wimpelen.

Samenvattend: neem initiatief!

Kennismaking met Vrouwen - 3 Tips om een goede indruk te maken

Tip 2 Kennismaken met Vrouwen: Stel vragen

Zonder alle vrouwen over één kam te scheren durf ik toch wel (als vrouw) te zeggen dat elke vrouw het leuk vindt als je vragen stelt aan haar. Uit vragen blijkt jouw interesse in haar. En ga maar na bij jezelf, als je voelt dat iemand geïnteresseerd is in je, dan geeft dat een prettig gevoel. Wanneer de ander, in dit geval die vrouw die jij zo prachtig vindt, voelt dat je geïnteresseerd bent en je dat ondersteunt door door te vragen, is zij eerder geneigd meer te vertellen en zich open op te stellen naar je. Voor openheid moet veiligheid zijn, en dat kun je onder andere bewerkstelligen door interesse te tonen.

Merk je dat je het soms lastig vindt om vragen te stellen en/of door te vragen? Lees dan dit artikel even. Daarin staan tips hoe jij meer en beter door kunt vragen op hetgeen wat je gesprekspartner verteld.

Tip #3 Kennismaken met Vrouwen: Wees creatief

Überhaupt als mensheid vinden we het fijn om te ervaren dat een ander moeite voor je doet, en tijd of aandacht aan je heeft besteed. Zo ook vrouwen: wij vinden het leuk als je iets origineels of creatief hebt bedacht waardoor je tevens laat zien dat je van tevoren even hebt nagedacht over dit moment. Daarmee toon je dat je moeite voor de ander hebt gedaan en dat je dat het waard vindt! En eigenlijk maakt het dan niet eens zo heel veel uit wat het dan is. Het eerste waarmee je dus al punten scoort is überhaupt het feit dát je iets hebt bedacht van tevoren. Wel kan ik je helpen aan een paar tips. Want ja, wat moet je dan voor origineels bedenken?

Hart tot Hart Lifestyle - voorkant van de kaart

Originele tips: Hart tot Hart Lifestyle

Hart tot Hart Lifestyle is een leuk kennismakingsspel met 70 vragen die je zo kan stellen aan je date. Neem een spel mee en trek allebei een kaart en beantwoord de vraag die je op de kaart vindt. Dit is een super leuk intermezzo voor tijdens een date. En bovendien laat je hiermee zien dat je van tevoren hebt nagedacht over dit moment en die vrouw die jij zo mooi vindt gaat dan zeker wel zien dat je er moeite insteekt. Bekijk dit kennismakingsspel >>>

Ik wens je een hele gezellige avond en cheers op de liefde! 

Zo maak je je kennismaking nog leuker!

Hart tot Hart Lifestyle is het razend populaire spel van 2022 waarmee je elkaar op een leuke manier leert kennen. Leer elkaar kennen aan de hand van originele gespreksvragen of inspirerende afbeeldingen.

Nieuwsgierig?

Hart tot Hart Lifestyle

Relevante artikelen …

1 Reactie

  1. Hamid

    Hamid
    Ik ben wiskundige en sport graag in mijn vrije tijd en drink af en toe koffie.
    MVG .Hamid

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gratis coachkaarten en associatiekaarten

Je bent er bijna

Waar mogen we de kaarten naartoe sturen?

We hebben de coachkaarten naar je gestuurd. Bekijk ook je ongewenste mail!

Download direct het gratis e-book

Download direct het gratis e-book

Begin direct met lezen

You have Successfully Subscribed!